Glad tjej | Life by Madelly - ADHD, Aspergers syndrom och att återhämta sig efter en katastrof

Life by Madelly – ADHD, Aspergers syndrom och att återhämta sig efter en katastrof

Annons

Glad tjej

Det var en mardröm inatt, var tvungen att väcka honom. Då var han helt känslosam, ahw babe. Men sen sov vi, höll om varandra, jättemysigt. Jag älskar verkligen att sova så (om vi inte andas “samma” luft och så länge han inte blåser på min hud, det är jobbigt för mig. Asperger ni vet haha.) med honom, det är för mysigt. Dock vill jag inte sova på insidan så mycket igen, gillar bättre att ligga på min plats i sängen. Dessutom tryckte babe in mig mot väggen hela tiden haha. Buse.

Men jag vaknade inte nu, orkade bara inte uppdatera innan. Men det är väl lika bra, då får ni update från datorn, med ganska bra bilder också? Woho. wink Hemmingssons har ganska nyss åkt tillbaka till Skåneland som de så fint uttryckte det, så nu är det inte fullt lika många här hemma. Den familjen består liksom också av sex personer (fyra pojkar istället för fyra flickor som i min familj) och det är ju många, även om pappan inte var med. Så minus deras och min pappa + min pojkvän var vi fortfarande 11 personer. Fine för att vi har ett stort hus, men pojkarna är fortfarande ganska små och de syns/hörs heela tiden. Underbara killar verkligen, men det blir så mycket.

Åh, jag ska skriva en “visste ni att..?” sen! Kanske inte massa punkter, men det är en grej jag vill berätta. Bara för att det är roligt, eller aa .. Rolig/intressant info. Hoppas jag kommer ihåg det bara.

 

38341_1510564893974_4182131_n

Jag när jag var 15, bara 2 år sedan. Kan ni fatta att jag där inte hade tränat en enda dag i hela mitt liv? Började träna ett halvår efter att bilden togs. Tänk om jag kunde se ut sådär utan ansträngning idag också.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats