Hårt arbete här va | Life by Madelly - ADHD, Aspergers syndrom och att återhämta sig efter en katastrof

Life by Madelly – ADHD, Aspergers syndrom och att återhämta sig efter en katastrof

Annons

Hårt arbete här va

Inte har jag det lugnt här hemma, nej minsann!
Sitter och pluggar, arbetar ikapp med det jag varit efter i. Massor har jag fått gjort hittills så jag är riktigt stolt över mig själv laugh Jag har också fått ett “belöningssystem” här hemma nu, men jag måste verkligen jobba nu innan jag tappar fokus så jag får berätta om det senare. Ciaooooo

img045c (kopia)
Från fotoalbumet. Såhär låg alltid bebis-Madde på bebis-tvilling. Madde på, tvilling under. Somnade en av oss på golvet så slocknade den andra några sekunder senare, och jag var alltid överst. Jag ser ut som en alien här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats