Hemma i min älskade soffa igen | Life by Madelly - ADHD, Aspergers syndrom och att återhämta sig efter en katastrof

Life by Madelly – ADHD, Aspergers syndrom och att återhämta sig efter en katastrof

Annons

Hemma i min älskade soffa igen

Satan vad stökigt det är sen i fredags haha. Vi lämnade bara skiten igår när vi åkte till Fia-Lotta. Nåväl, det var kul så jag får väl ta den smällen att röja upp. Värt det. Och igår hos Fia-Lotta med Joel och Bob-Erik (bobban alltså) så blev det precis som hos mig i fredags – vi hade en plan för vad vi skulle göra under kvällen men när alkoholen kom fram så slutade det inte riktigt som det var tänkt ändå haha. Jag har i vilket fall som helst haft det jävligt kul så jag är nöjd med att jag tvingat mig själv att umgås med folk. Men nu är jag tillbaka i min lägenhet och får slappna av.
Idag skulle jag dock på Jonsereds Musikkårs höstkonsert, men jag märkte idag att jag har fått lite för mycket ångest för att orka det. Jag har varit igång hela veckan och idag funkar det inte längre, dessutom har jag inte varit ensam alls sen i fredags förmiddag och jag kände att ensamheten behöver jag verkligen just nu. Så jag lyckades inte ha för mig något varje dag i en vecka, men 6/7 är ändå jävligt starkt jobbat av mig. Jag är på riktigt otroligt stolt över mig själv. Exakt allt har tagit emot denna veckan, men jag körde på ändå tills jag faktiskt inte orkade mer. Jag hoppas att jag ska försöka fortsätta göra såhär under hösten och vintern, för jag vill verkligen kunna ta kontroll över min vinterdepression på samma sätt som jag oftast har kontroll över min vanliga depression. För att lyckas så måste man försöka, och försöka ska jag fan göra!

Nej, nu ska jag dra mig från datorn. Ugnen håller på att värmas upp så jag kan göra lite mat, jag har ätit väldigt dåligt i helgen har jag märkt, och jag har tagit ut min tv och mitt X-box till vardagsrummet så tänkte sitta här ute och spela Oblivion samtidigt. Ensamtid, känns skönt att få det nu faktiskt.

IMG_0249
Helt random bild från när vi åkte färjan till Tyskland i våras. Här pågår pappas 50årsdags-skål som vi fick gratis av personalen på båten, som vissa av er kanske minns.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats