Lördag | Life by Madelly - ADHD, Aspergers syndrom och att återhämta sig efter en katastrof

Life by Madelly – ADHD, Aspergers syndrom och att återhämta sig efter en katastrof

Annons

Lördag

Hej folket. 
Sorry för att jag inte bloggat, jag har varit rätt seg idag. Hade ju folk över igår och det blev lite mycket alkohol, och nu är vi samma personer fast hemma hos Fia-Lotta istället för hemma hos mig, så jag har inte riktigt haft möjlighet/lust att blogga idag. Egentligen borde jag inte blogga nu heller med tanke på att jag är rätt påverkad, men jag vill gärna hålla uppe den här grejen då jag bloggat varje dag så jag gör ett undantag.
Meningen med denna kvällen var att dricka sprit och att spela datorspel, men vi har inte kommit så lång med att spela faktiskt haha. Samma sak igår, poängen var liksom att titta på Doctor Who och supa. Vi såg inte ens ett helt avsnitt av Doctor Who så det blev ju jävligt lyckat haha.

Jag måste försöka hitta på saker på  helgerna mer. Fan vad mysigt det har varit att bara vara med folk. Det gör mig gott, med eller utan alkohol känner jag. Med just Fia-Lotta och de andra två snubbarna så är det jävligt avslappnat också. Det känns så jävla bra att man inte måste hålla sig till planen eller ens göra någonting alls egentligen för att ändå känna att man har det trevligt. Med många av mina andra kompisar blir det ofta en sån jävla press på att alltid göra något, men inte nu. Fan vad skönt det är ändå.

 

Hallå, jag ska inte skriva långa inlägg när jag är påverkad, haha. Sitter och smuttar på absint också, så att eh.. Jag avslutar nog här. Jag är dock ganska säker på att jag inte skrivit massa stavfel, vilket känns väldigt skönt. Oavsett hur mycket jag än har druckit så avskyr jag fortfarande stavfel, a real gramar-nazi. Illa, haha.
I love all of your sexy faces doe, puss på er allihop heart

krgtfed
Så jävla gammal egobild, haha.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats