My guilty pleasure | Life by Madelly - ADHD, Aspergers syndrom och att återhämta sig efter en katastrof

Life by Madelly – ADHD, Aspergers syndrom och att återhämta sig efter en katastrof

Annons

My guilty pleasure

IMG0059
Att tugga på små sugrör!

Alltså idag .. Idag har jag gått mellan att le åt mina tankar och att förbanna mig själv för leendet. Jag var med Nea och det enda jag gjorde var i princip att gnälla, för jag är så sur på mig själv. Jag tror jag gillar någon, och det duger inte just nu!
Alltså jag vill inte, kan inte. Nu av alla tillfällen, seriöst? 3 månader efter att jag blev lämnad av min fästman, två månader efter den största katastrofen jag (förhoppningsvis) någonsin kommer vara med om. Jag vet inte vem jag är riktigt just nu och jag har verkligen ingen aning om vem jag kommer bli. Är det en bra idé att bli kär då?

Fast kär är jag inte, det var nog att ta i lite. Men jag är nog fan på god väg dit, och det suger.
Jag har märkt att varje gång jag är singel så förbannar jag kärleken och blir sur på mig själv om jag tillåter känslor för någon, det var precis så i början med mitt ex också, men ändå så är jag världens förhållandetjej. Eller alltså .. Jag måste inte ha förhållanden med alla jag blir intresserad och/eller attraherad av, jag bara tycker om att vara med någon om ni förstår?  Borde jag inte tröttnat på förhållanden och känslor vid detta laget? Blivit trött på att må dåligt när det tagit slut, tröttnat på att känna den där osäkerheten i början?
Nej, inte alls. För min hjärna är så jävla inställd på att hitta någonting bra att den greppar efter halmstrån. Hittar den någon jag kan tycka om så då fan blir det åka av med känslorna. Om kärlek hade varit enkel hade det varit en sak men nu är ju kärlek ett farligt gift som kan förstöra hela ditt liv. Livet som redan är förstört!

 

 

Det värsta är att medan jag sitter här och försöker vara bitter över detta så tänker jag på personen och får lite fjärilar i magen. Ska jag vara glad över det istället kanske, vågar jag det?

 

 

Och nej, denna personen vet inte vem den är för jag har verkligen inte informerat om det på något sätt. Kanske ska låta bli det medan jag fortfarande är som jag är, eller för alltid.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats